e
Banner

Etiketler: aras kargo



Aras Kargo 16 bin fidana hayat verdi


Yayın: 05-12-2022
Kategori: Kargo

Aras Kargo,” Ormanları Yarına Taşıyoruz” projesi için Ege Orman Vakfı iş birliği ile 16 bin çalışanı adına yaptığı 16 bin adet fidan bağışının dikim törenini İzmit’te gerçekleştirdi.




Altın Liderler Ödülleri’nde Aras Kargo’ya 3 Ödül



Aras Kargo, yüzlerce şirket ve on binlerce çalışanın oylarıyla belirlenen “Altın Liderler Ödülleri’nde 2022 Yılının En Beğenilen CEO, CMO ve CHRO” kategorilerinde 3 ödül birden aldı.




Cenk Özkaçar ve İsmail Yüksek Aras Kargo yarışmasında bir araya geldi


Yayın: 27-12-2022
Kategori: Kargo

Aras Kargo, Cenk Özkaçar ve İsmail Yüksek’i Durak Durak Tahmin Yarışması ile bir araya getirdi.




Aras Kargo’nun İç Denetim Başkanı Özlem Asutay oldu


Yayın: 17-01-2023
Kategori: Kargo

Aras Kargo’nun İç Denetim Başkanlığı görevine Özlem Asutay getirildi.




‘Yılın En İtibarlı Kargo Şirketi’ üçüncü kez Aras Kargo oldu


Yayın: 20-01-2023
Kategori: Kargo

Aras Kargo, bu yıl sekizincisi gerçekleştirilen The ONE Awards Bütünleşik Pazarlama Ödülleri’nde “Kargo” sektöründe birinci oldu ve bir kez daha 'Yılın En İtibarlı Markası’ seçildi.




Çocuklar 100’üncü yıl coşkusunu resimleriyle Aras Kargo 2023 takvimine taşıdı


Yayın: 24-01-2023
Kategori: Kargo

Aras Kargo, her yıl farklı konseptle, Minik Araslar’ın birbirinden güzel resimleriyle hazırladığı takvimini; bu yıl “Cumhuriyet’in 100.Yılı” teması ile hazırladı.




Aras Kargo’da stratejik üst düzey atama


Yayın: 08-03-2023
Kategori: Kargo

Aras Kargo, uluslararası ölçekte etkinliğini artıracak stratejik bir atama gerçekleştirdi. Aras Kargo Uluslararası İşler, İş Geliştirme ve Strateji Başkanı Ramazan Altınay oldu.




Aras Kargo, KOBİ’lerin e-ihracat ortağı olmaya hazır


Yayın: 24-03-2023
Kategori: Kargo

Aras Kargo ana sponsorluğuyla gerçekleşen WORLDEF E-Ticaret ve E-İhracat Konferansı’nda, e-ticaret ve e-ihracata ilişkin olanaklar, güncel gelişmeler ve iş birliği fırsatları ele alındı. Aras Kargo Acente İlişkileri ve Kanal Yönetimi Direktörü Damla Erarslan, şirketin e-ticaret ve e-ihracat şirketlerinin güvenilir iş ortağı olarak tüm altyapı ve organizasyonu kurduklarını açıkladı.




Aras Kargo Azerbaycan yatırımıyla Orta Asya’ya açılıyor


Yayın: 07-06-2023
Kategori: Kargo

Aras Kargo, Aras Global markasıyla uluslararası pazarlara açılma stratejisinde önemli bir atılım gerçekleştirdi. Bu stratejinin ilk adımı olarak Starex markasıyla hizmet veren Azerbaycan'ın lider kargo şirketlerinden Star Express'in paylarının yüzde 75'ini satın aldı. Azerbaycan’da hizmet verecek olan Aras Kargo, bu hamlesiyle Orta Asya pazarına giriyor. Aras Kargo, bu sayede Türkiye'den e-ticaret şirketlerinin global pazarlara ulaşmasında stratejik bir iş ortağı haline gelerek e-ticarette tüketici deneyimini yeni bir seviyeye taşımayı hedefliyor.